top of page
The Chiropractor Amsterdam - Our Chiropractor
Anchor 1
Sunitha
Sunitha Athisdam

Sunitha Athisdam -

  • Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC)
  • Christian Chiropractic Association (CCA)

Ik ben van Indiase afkomst en geboren in Singapore, op 10-jarige leeftijd verhuisde ik met mijn familie naar Melbourne in Australië. Op jonge leeftijd wilde ik arts worden en tijdens mijn voorbereidingen voor mijn universitaire studie deed ik werkervaring op in het ziekenhuis. Gedurende deze periode realiseerde ik me dat deze omgeving niets voor mij was. De geur van de plek en de steriele omgeving voelden niet goed en maakten dat ik er eigenlijk helemaal niet wilde zijn. Achteraf gezien realiseerde ik me dat ziekenhuizen plekken waren voor zieke mensen; mensen die op zoek waren naar een manier om hun zieke gevoel weg te nemen, maar toch ziek bleven. Vaak hadden deze mensen nog maar een beperkte keuze. Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte, maar een optimaal functioneren van lichaam, geest en ziel.

 

Ik hoorde voor het eerst over Chiropractie op een open dag van de Universiteit en ik kon me vinden in de filosofie van de Chiropractie. Ik was meer geïnspireerd om mensen te helpen hun gezondheid te behouden gedurende hun gehele leven. De opleiding tot Chiropractor in Australië duurt vijf jaar en bestaat uit een bachelor- en masterprogramma. Na mijn afstuderen werkte ik in Australië en Indonesië en in 2010 verhuisde ik naar Nederland om in een praktijk in Castricum te gaan werken. Sinds November 2013 heb ik mijn eigen praktijk; The Chiropractor.

 

Er zijn veel technieken in de Chiropractie en ik heb me gespecialiseerd in de sacro-occipitale techniek (SOT), die zich concentreert op de speciale relatie tussen de schedel en het bekken. In 2019 behaalde ik mijn functionele neurologie diploma via het Carrick Institute. Mijn streven is om meer kennis te verwerven over het menselijk brein en hoe deze functie het beste kan worden beschermd en geoptimaliseerd.

 

“Mensen die hun gezondheid op orde hebben, hebben hun leven op orde.”

 

- Sunitha Athisdam

Camille

Camille Kelly -

  • Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC)
  • Christian Chiropractic Association (CCA)

Opgegroeid in de Adelaide Hills, heb ik een diepe waardering en verbondenheid met de natuur en dieren ontwikkeld, wat tevens mijn passie voor holistische gezondheidszorg heeft aangewakkerd. Als chiropractor omarm ik een vitalistische benadering, waarbij ik streef naar harmonie tussen lichaam en geest.

Ik zet me in het bijzonder graag in voor aanstaande moeders en nieuwe ouders. Ik begrijp de fysieke en emotionele veranderingen die zij doormaken en ik ben toegewijd aan het bieden van zachte, empathische zorg tijdens deze transformerende periodes. Mijn behandelingen zijn afgestemd op de unieke behoeften tijdens de zwangerschap en de postpartumperiode, met de focus op veilige chiropractische aanpassingen voor elke fase.

Ik heb verdere studies gedaan in SOT (Sacral Occipital Technique), dat zich richt op de balans en verbinding tussen de schedel en het bekken, evenals trainingen gevolgd in specifieke chiropractie voor zwangerschap en kinderen. In 2020 ben ik naar Nederland verhuisd en heb ik mijn thuis gevonden in Amsterdam. Ik ben een enthousiaste hondenliefhebber en geniet ervan om de stad en haar omgeving te verkennen met mijn kleine poedel Ollie.

Gordon
IMG_3029.jpg

Gordon Ryan -

  • Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC)
  • Dutch Chiropractic Federation (DCF)

Growing up on a farm in the middle of nowhere in Australia, I developed a deep respect for and connection with nature, I will be forever thankful for this as this connection continues to shape my approach to health and well-being today.

 

I graduated in 2004 with a Masters of Chiropractic from Macquarie University, Sydney. Whilst this eduction gave me the fancy certificates that I needed, it also equipped me with something much more important, a genuine appreciation of the healing power that the human body possesses.

 

I am lucky enough to have a wife that is a chiropractor and shares the same health philosophy as I do. In 2019 this philosophy was tested when our daughter was born with a significant birth defect. After spending her first 3 months in hospital, we witnessed both the miracles and limitations of medicine with her condition. They gave her life-saving surgery, but knowing how to help her body heal and flourish after this event has reinforced to us the chiropractic philosophy, that our bodies heal from the inside, out. We are now blessed with two beautiful, healthy daughters.

 

It is this inherent healing power that motivates me as a chiropractor, and I want to share this empowering knowledge with as many people as I can. If people can better understand their own body and appreciate how truly special it is, this will help guide and serve them in many aspects of their life. With this is mind, it is my goal to help grow a community that is filled with energetic, less stressed and joyful individuals that wholeheartedly engage in activities that they love. Through chiropractic, which optimises the communication between the brain and the body, growing this community with vibrant and balanced lifestyles can and should be the norm.

 

I warmly welcome newcomers to the Noord practice, so we can grow this community.

bottom of page