top of page

FUNCTIONELE NEUROLOGIE

De gezondheidszorg blijft evolueren en functionele neurologie dient als overbrugging tussen de allopathische geneeskunde en complementaire geneeskunde. Aangezien Chiropractie zich voornamelijk bezighoudt met veranderingen in het centrale zenuwstelsel, kunnen we steeds beter op nauwkeurigere en secure wijze persoonlijke zorg aanbieden.

 

Wij zijn ons bewust van de sterke connectie tussen de hersenen en het lichaam. De hersenen initiëren en coördineren bewegingen van het lichaam en het lichaam geeft informatie over de omgeving terug aan de hersenen. Het is een continu en multi-sensorisch systeem dat makkelijk kan worden aangetast.

 

De beperkingen in de reikwijdte van de conventionele geneeskunde leiden tot een gelimiteerde keuze voor de patiënt, tenzij hij of zij een operatie of constant medicijngebruik nodig heft om de symptomen te verlichten. Functionele neurologie heeft als doel de functionele paden en verbindingen in de hersenen te vermeerderen, zodat we ons aanpassingsvermogen kunnen herstellen. Dit wordt gedaan door middel van het analyseren en vergelijken van de visuele, vestibulaire en cerebellaire paden waarvan de routes door de ruggengraat lopen.

 

Sunitha heeft het masterprogramma Neurologie gevolgd aan het Carrick Instutute; de meest prestigieuze en bekende opleiding binnen het vakgebied. De wetenschappers van het Carrick Institute blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het gebied van de neurowetenschappen en proberen op deze manier mensen zo goed mogelijk te helpen.

bottom of page