top of page
9968.jpg

Maak je lichaam een betere plek om te leven

WELKOM BIJ THE CHIROPRACTOR

Bij The Chiropractor Amsterdam zijn we ervan overtuigd dat uw vermogen om te genezen en te bloeien veel groter is dan u wordt doen geloven.

Midden in het drukke stadscentrum biedt The Chiropractor een veilige plek. Een plek om te resetten van ons snelle leven. Onze specialiteit is de chiropractische aanpassing - dit is uniek voor het detecteren en corrigeren van wervelsubluxaties met als doel de interferentie in het zenuwstelsel te verminderen . Door consistente zorg streven we niet alleen naar een snelle oplossing, maar ook naar welzijn op de lange termijn, met als direct doel dat onze cliënten een meer verbonden, gezond en plezierig leven leiden.

Eerste consultatie

De belangrijke eerste stap is waar we u en uw lichaam leren kennen. Door middel van uitgebreid orthopedisch en neurologisch onderzoek is het ons doel om de oorzaak van uw klacht te achterhalen. Vervolgens maken we een gedetailleerd plan dat is afgestemd op uw doelstellingen.

Reguliere chiropractie

Heeft u nek- of rugklachten waar u maar niet vanaf komt? Doen bepaalde bewegingen pijn die vroeger nooit deden? Dan kan chiropractie u helpen.

Functionele neurologie

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen voor complexe neurologische aandoeningen die vaak diepgaander onderzoek vereisen. Deze omvatten hersenschudding, duizeligheid, burn-out en chronische pijnstoornissen.

We zouden graag van je horen.

Heeft u speciale vragen of opmerkingen?

Location:

Bedankt. We nemen binnenkort contact met u op.

bottom of page