top of page
Om een boeking te maken voor een oriënterend consult of een reguliere afspraak kunt u hier klikken

Eerste consult € 125

 

We zullen een uitgebreide geschiedenis vragen die ons lichamelijk onderzoek zal begeleiden. Dit zal precies bepalen welke delen van uw wervelkolom en zenuwstelsel niet goed functioneren. Dit omvat orthopedische tests die de integriteit van uw wervelkolom en aanverwante gewrichten controleren, en neurologische tests die gebieden van uw hersenen bepalen die niet voldoende input ontvangen voor een goede hersenfunctie.

Initial Cosult

Reguliere chiropractische afspraak €65

Elke aanpassing bouwt voort op de vorige, en uw lichaam functioneert beter met regelmatige aanpassingen. Na uw eerste consult bespreekt uw chiropractor wat voor u geschikt is.

Re-examination afspraak €75

Voor cliënten die langer dan 6 maanden geen afspraak hebben gehad, hebben wij extra tijd nodig voor een herkeuring. Dit omvat aanvullende tests die ons zullen helpen eventuele significante veranderingen vast te stellen die zich sinds uw laatste bezoek hebben voorgedaan.

RightEye Beoordeling €79

We zijn er trots op dat we een uitgebreid gezichtsonderzoek kunnen aanbieden met behulp van geavanceerde, ultramoderne eye-trackingtechnologie. Met het RightEye-systeem kunnen we problemen met het functionele gezichtsvermogen en de hersengezondheid opsporen, de hoofdoorzaak van leesproblemen identificeren en de atletische prestaties verbeteren.

Functional Neuro

Functionele Neurologie €95

Reguliere chiropractie houdt zich vooral bezig met de verbinding tussen het lichaam en de hersenen, functionele neurologie richt zich op de verbinding tussen de hersenen en het lichaam. Hoewel dit misschien hetzelfde klinkt, kan dit subtiele onderscheid helpen bij het identificeren van belangrijke en diepgaande kenmerken van de functie van uw lichaam, wat erg belangrijk is omdat disfunctie van het zenuwstelsel vaak complex en multifactorieel is. Dit is vooral het geval bij gespecialiseerde aandoeningen zoals hersenschudding, migraine, evenwichtsstoornissen en duizeligheid. Aandachtstekorten en leergedrag bij kinderen en volwassenen komen vaak voort uit een disbalans in de hersenen. Deze specialiteit is uniek binnen het chiropractische vakgebied.
 

Functie Neurologie - Korte afspraak €75

Na een eerste consultatie zijn deze afspraken bedoeld voor cliënten die voortdurende functionele neurologische revalidatie nodig hebben.

Afspraken pakketten

Wij zijn van mening dat u er voordeel uit moet halen als u in uw gezondheid investeert.

  • 12 pakket €720

  • 6 pakket €378

bottom of page